Hoe kan ik bij Foreest Kliniek in behandeling komen?

Verwijzing van uw huisarts
Vraag uw huisarts om een verwijzing naar Noordwest. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en u krijgt binnen 10 werkdagen een afspraak op de polikliniek op een van de locaties van Noordwest.

Afspraak op de polikliniek
Tijdens uw afspraak op de polikliniek zal de specialist met u de klachten bespreken en onderzoek doen. Als de diagnose is gesteld en de specialist besluit met u dat een operatie nodig is, dan krijgt u voor uw opname een preoperatieve screening.

Preoperatieve screening
Alle patiënten die in aanmerking lijken te komen voor een opname in Noordwest Foreest Kliniek worden voorafgaand aan hun operatie eerst gescreend. Dit wordt de preoperatieve screening genoemd. De screening bestaat onder andere uit een gesprek met de apothekersassistent over uw medicijnen, de anesthesioloog over de toe te passen anesthesie (verdoving) en de verpleegkundige voor het opnamegesprek.

Deze screening vindt veelal telefonisch plaats, maar het kan ook zijn dat u naar het opnameplein op een van de hoofdlocaties moet komen:

  • locatie Alkmaar: begane grond bij de hoofdingang – huisnummer 068
  • locatie Den Helder: 1e etage 1 Noord – huisnummer 18

Als blijkt dat uw operatie in Foreest Kliniek kan plaatsvinden, krijgt u zo snel mogelijk de datum van uw operatie te horen. Zo heeft u snel duidelijkheid over uw behandeltraject.