Gratis online lezen en luisteren in Foreest Kliniek

15 mei 2024
Gratis online lezen en luisteren in Foreest Kliniek

Als u geopereerd moet worden is het fijn als u zich kunt ontspannen of wat afleiding krijgt. Om u hierbij te helpen, bieden we gratis toegang tot tijdschriften, boeken en luisterboeken via de app Wait. In de app die u kunt downloaden op uw eigen telefoon of tablet kunt u kiezen uit ruim 3000 populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Hoe werkt Wait?
De Wait app is gratis te downloaden. De app werkt op basis van GPS. Dat wil zeggen dat de app actief is afhankelijk van uw locatie. Om toegang te krijgen, doorloopt u onderstaande stappen.

  1. Download de Wait app via de App store, Play store of www.wait.nl/app
  2. Open de app en schakel de locatiegegevens in
  3. De app is klaar voor gebruik

Wait is anoniem te gebruiken. U hoeft geen account aan te maken, er worden dus geen persoonsgegevens verzameld. U kunt de app thuis alvast downloaden en zodra u bij ons op de locatie bent, kleurt het bolletje groen en krijgt u automatisch toegang tot de tijdschriften en boeken.

Minder papieren afval 
Naast dat het prettig is dat u niet hoeft te slepen met tijdschriften en boeken, is de Wait app duurzaam. Er is geen papieren afval meer en dit is beter voor het milieu. De titels in de app zijn actueel en er is voor elk wat wils. Met deze nieuwe service proberen we uw opname en de wachtmomenten zo aangenaam mogelijk te maken. Wij wensen u veel lees- en luisterplezier!